Praktisch

Tarieven
  • Prijs: € 4,50/leerling  (Begeleiders gratis)
  • Groepen moeten met min. 50 leerlingen zijn (max. 215)
  • Groepen kleiner dan 50 leerlingen zijn ook welkom, maar dan wordt het minimumtarief van € 225  (50 x € 4,50) aangerekend.
  • De Grote Zaal heeft 147 plaatsen en de Kleine Zaal 68.
Grote Zaal van ZED-Vesalius
Kleine Zaal van ZED-Vesalius

 

 

 

 

 

Locatie

Alle schoolvoorstellingen gaan door in de nieuwe zalen van Cinema ZED op de Vesaliussite.

Cinema ZED-Vesalius
Vesaliusstraat 9C
3000 Leuven

Bus: Halte Campus Vesalius is vlak voor de deur. Buslijnen 1, 4, 5 en 6 stoppen er.

Vesaliusstraat

 

Nieuwsbrief

Fonk vzw houdt leerkrachten en scholen via e-mail op de hoogte van haar activiteiten, het filmaanbod en eventuele last minute toevoegingen aan het programma. Indien je de maandelijkse scholennieuwsbrief wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar evelien@cinemazed.be.

Kom gratis met De Lijn naar Cinema ZED!

Cinema ZED is erkend als ‘cultuurschakel’. Klasgroepen van maximaal dertig leerlingen kunnen via dynamoOPWEG binnen de bestaande dienstregeling en tijdens de daluren gratis gebruik maken van de bussen van De Lijn om ons te bezoeken. Via enkele eenvoudige stappen vraag je als school een voucher aan voor dit vervoer. Lees alles over de instapvoorwaarden en de  mogelijkheden om meer cultuur in elke klas te brengen op www.cultuurkuur.be.

ZED-Lerarenkaart

Als je een KLASSE-lerarenkaart heb, kan je via http://www.cinemazed.be/lerarenkaart een GRATIS ZED-Lerarenkaart aanvragen! Hierbij krijg je een kaart (die je aan het onthaal van ZED-Vesalius kan ophalen) met een code waarbij je zowel online als aan het onthaal tickets aan het reductietarief van 7 euro kan kopen. Daarnaast krijg je er een maand gratis streamen op dalton.be bovenop! Deze kaart is het volledige schooljaar geldig, tot en met 15 september 2019.

Opgelet! Je kan met je KLASSE-lerarenkaart nog tot en met 31 december 2018 tickets aan reductietarief kopen aan één van de twee ticketbalies van Cinema ZED. Vanaf 1 januari 2019 is dit enkel mogelijk met een ZED-lerarenkaart.