School met Cultuur

Sinds dit schooljaar zit Cinema ZED op het platform School met Cultuur. Op vooraf geplande tijdstippen organiseren we schoolvoorstellingen waar je je klas voor kan inschrijven. Dit heeft als grote voordeel dat je zo samen met andere scholen gemakkelijker aan de minimumbezetting van 50 leerlingen komt.

Het schooljaar is bijna om en het nieuwe Cinema ZED-programma voor schooljaar 2019-2020 staat al voor jullie klaar. Sinds 15 mei staat het aanbod van Filmklap (en andere Leuvense cultuurpartners) hier online en vanaf woensdag 22 mei 14u kan je reservaties maken. Wees er snel bij!

Wij bieden een divers, leerrijk en aangepast aanbod aan met nieuwe films en documentaires, thematische filmdagen en de tophits van het voorbije schooljaar. Daarbij hechten wij veel belang aan de educatieve waarde van een film of documentaire, dus zijn het merendeel van de films gekoppeld aan een lesmap voor een nabespreking in de klas.

Let op, als school moet je een account hebben bij School met Cultuur om te kunnen reserveren. Vergeet dit dus niet aan te maken als je een reservatie wilt maken via dit platform.